Flat Preloader Icon

Meny

Om mig

Åsa Öhman är Legitimerad fysioterapeut med en beteendemedicinsk inriktning

Om MIG

Åsa Öhman

Jag heter Åsa Öhman och är Legitimerad fysioterapeut med en beteendemedicinsk inriktning. Jag är vidareutbildad i psykoterapi med inriktning kognitiv beteendeterapi, mindfulness, CFT och är även licensierad mental tränare. I mitt företag erbjuder jag individuell psykoterapi, krisstöd, samtalsstöd samt mental träning och coachning för både privatpersoner och företag. Möjlighet till digital psykoterapi finns om det av olika anledningar passar bättre för dig.  

Jag håller även föreläsningar, kurser/utbildningar/workshops för både större och mindre företag, organisationer och föreningar. Kontakta mig för mer detaljerad information kring upplägg.Varje år arrangerar jag retreater med olika fokus bland annat mindfulyoga, mindfulness/compassion mind training och qigong.  

Min samarbetspartner idag är Riksidrottsförbundet.

Previous
Nästa

Vill du läsa mer om vad jag kan erbjuda just dig?

Om oss

Vad säger mina kunder?

"Jag vände mig till Åsa för att få hjälp att hantera min prestationsångest som länge varit ett stort problem för mig. Med hjälp av Åsa har jag byggt en större förståelse för mig själv, samt fått verktyg att hantera min ångest både på och utanför fotbollsplanen som jag kommer ha nytta av resten av livet. Att ta hjälp av Åsa är en investering i mitt välmående, både för nu och i framtiden."

Fotbollsspelare Klient

"Åsa fick mig att öppna ögonen för att orientering och idrott är mer komplext än bara resultat, segrar och press. Tillsammans hittade vi mina vägar till att må bättre och på så sätt lägga grunden till att prestera på ett hållbart sätt. För bakom guldmedaljer finns inga superhjältar, utan det är människor precis som alla andra. Och jag är säker på att vi alla kan ha nytta av nya verktyg till att få perspektiv på idrottandet."

Orienterare Klient
Outdoor orienteering check point activity

"Jag är väldigt tacksam över den hjälp jag fått av dig, genom våra samtal har du gett mig trygghet och perspektiv på det jag har gått igenom. Allt från att jag nu kan sätta ord på vad jag känner till all vägledning med att kunna få viktiga saker gjorda. Tack för allt du är guld värd!"

Hockeyspelare Klient
back view of professional ice hockey player holding hockey stick on black

För mig har extra idrottspsykologiskt stöd betytt mycket, både för mitt välmående och för min idrottsliga prestation. Tror alla kan ha nytta av mental vägledning, dels för att lära känna sig själv bättre, skaffa sig verktyg att plocka fram i utmanande situationer, samt i förebyggande syfte. I just alpinskidåkning handlar det oftast om väldigt små marginaler, därför tror jag att den som har de där extra mentala förberedelserna, utöver själva idrottsutövandet, är den som har störst fördel!

Alpinskidåkare Klient